Mnogi starši mi povedo, da jih je kar streslo že ob misli, da bi dali v roke plastelin svojim najmlajšim, ki so ravno v fazi, ko kljub sto tisoč opominom nesejo v usta VSE, kar ne smejo. To več kot razumem, saj je ravno za to že v osnovi nastal Gnetko.

Zakaj naravni plastelin?

Narejen je izključno iz naravnih sestavin, ki niso zdravju nevarne in so konec koncev tudi „užitne“. Seveda Gnetko nikakor ni namenjen uživanju, sem pa tudi poskrbela, da ni niti privlačen za uživanje – z vidika okusa. Barve so namreč prava paša za oči, to priznam :))

V Gnetku je kar precej soli, tako da je že ob dotiku reeees očitno slan in odvrne še tako vztrajne male „okuševalce“. Tako ga lahko brez strahu uporabljate tudi pri mlajših otrocih, čeprav je pri njih vsekakor obvezen nadzor odrasle osebe zaradi nevarnosti zadušitve z mlajšimi delci.

Tudi kosmatinci ga pustijo pri miru 🙂

Mamice veselo sporočajo, da Gnetko ni privlačen za pojesti tudi najbolj požrešnim domačim kosmatincem, zato vam ni treba skrbeti, če se med igro neopažen odkotali v kakšen oddaljen kot stanovanja.

Veselo ustvarjanje vam želim! Naravni plastelin Gnetko je na voljo tukaj >>>